Personlig trener!

Du er i ferd med å gjøre en investering med garantert avkastning! Når du velger meg som din personlige trener, skal du vite at jeg stiller vel så høye krav til meg som til deg! Jeg trives med å jobbe målrettet og entusiastisk for at du skal lykkes.

Mob: 95 88 66 99

Bli med!

01

Erfaring

Du får en personlig trener med mye livserfaring – med en ryggsekk som er godt fylt opp med nederlag og seire, sorger og gleder. Jeg vil bruke denne erfaringen, min indre drivkraft og brennende interesse for helse, styrke, velvære og kosthold. Sammen med min formelle kompetanse som PT ønsker jeg å gi deg motivasjon, veiledning, trygghet og høy kvalitet på treningen din.

02

Det er opp til deg!

Det er DU som må gjøre jobben, men jeg skal sørge for at du gjennomfører..

03

Kunnskap

Som ballettdanser gjennom alle mine barne- og ungdomsår og langt inn i voksen alder, har jeg en noe annen treningsbakgrunn enn mange personlige trenere. Jeg kjenner godt til diverse «vondter», men vel så mye til kroppens potensiale og viktigheten av god holdning, styrke og smidighet. Jeg har en ufravikelig oppfatning om at hver og en kan bli bedre og gjøre mer for egen helse og eget velvære.

Jeg er opptatt av god teknikk, progresjon, variasjon og overføring av kunnskap.